Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

#17

Syyslomaviikolla, tiistaina, käytiin rakkaan kanssa shoppailemassa Tampereella. Ensimmäisenä ostoslistalla oli löytää uusi talvitakki, sekä toisena pitkä neule, jota voisi käyttää myös legginsien kanssa. Talvitakin, sekä neuleen oli myös melkein pakko löytyä H&M:sta, sillä lukiosta saadussa kalenterissa oli alennuskuponkeja, joissa oli 10 euron alennus talvitakkiin, sekä 20%:n alennus neuleeseen. Tottakai allennusten ystävänä tahdoin käyttää molemmat.

Takin löytyminen oli työn ja tuskan takana, sillä sen täytyi olla maihinnousutakin tyylinen, mikään muu ei siis käynyt. Etsin kauppoja läpi ja tulosta ei vain syntynyt. Takeissa oli joko liian isoja kokoja minulle tai hinta hipoi satoja euroja, jopa sen yli. Vilasta löytyi sopiva takki, mutta hintaa oli 80 euroa. Vihdoin ja viimein löysin täydellisen takin H&M:sta. Oikea hinta oli 59,95 euroa, mutta alennusten jälkeen takille jäi hintaa 49,95 euroa.

Neule löytyi myös H&M:sta, jonka hinta oli 19,95 euroa, mutta siitä oli myös 20%:n alennus.

Lisäksi mukaan tarttui  turkoosit korvikset Bijou Brigitte -kaupasta, beiget korvikset Glitteristä ja Timanttisilta lukollinen kukkamaskotti.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti